Klimaatmars zondag 19 juni

Loop ook mee in de klimaatmars op zondag 19 juni! Stichting Rotterdam Natuurlijk! steunt dit initiatief van harte!

Rotterdam is de plek waar het moet gebeuren! Rotterdam sloopt nog altijd goede gebouwen voor nieuwe, bouwt heel hoog en te dicht op elkaar en dempt havenbekkens. Met als gevolg heel veel tonnen onnodige CO2 uitstoot.

Vandaag maakte Nieuwsuur bekend dat alle vooraanstaande Nederlandse klimaatwetenschappers denken dat de 2 graden temperatuurstijging overschreden gaat worden. En ze baseren hun conclusie op gedrag als het bestuur van Rotterdam, dat simpelweg niets anders doet dan 20 jaar geleden.

📢 Geen woorden maar daden! 📢

De klimaatcrisis is nu. Hitterecords sneuvelen keer op keer, met als gevolg diepgaande veranderingen voor al het leven op aarde.

Op zondag 19 juni gaan we massaal de straat op in Rotterdam voor eerste #Klimaatmars sinds de vorming van kabinet Rutte IV.

We kunnen de klimaatcrisis bestrijden en tegelijkertijd iedereen in Nederland en daarbuiten een waardig bestaan geven. Oplossingen ligger er, nu de actie nog.

Wij eisen dat het geld niet meer wordt verspild aan vervuilende multinationals, maar dat dit gaat naar mensen die het het hardst nodig hebben. Na jaren van support aan grote vervuilers kan Rutte niet meer om ons heen ✊

Sta je hier ook achter? Zet dan 19 juni in je agenda!

We zien je graag in Rotterdam om 13:00 uur op de Binnenrotte 🪧 Meer info op www.klimaatmars.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.